Houtworm bestrijden Bilthoven

Bel: 06 24 836 837

Bel de bestrijder direct of laat uw gegevens achter. Hortensius Habitat Management B.V. neemt zo snel als mogelijk contact met u op!

Laat uw gegevens achter:
Houtwormbestrijding Bilthoven

Naam: Hortensius Habitat Management B.V.
Adres: Platohof 15
Postcode: 1277 BC
Plaats: Huizen
Telefoonnummer: 06 24 836 837
E-mailadres: hortensiushm@icloud.com
Website: http://www.imkerijhortensius.nl/

Op een later tijdstip bellen?
Download hier de contactgegevens direct op uw telefoon!Laat uw houtworm bestrijden door Hortensius Habitat Management B.V.

Is er bij een bouwkundige inspectie gebleken dat u last heeft van houtworm of hebt u zelf ontdekt dat houtworm in uw meubelen zit? Neem dan contact op met Hortensius Habitat Management B.V.. Zij bestrijden in de buurt van Bilthoven houtworm. Of het nu gaat om een grote of een kleine klus. Bel: 06 24 836 837

Boktor bestrijden Bilthoven

U weet bij voorbaat dat een boktor bestrijden kosten met zich meebrengt. Dit kleine insect zorgt er simpelweg voor dat houten constructies niet meer het gewicht kunnen dragen van hetgeen waarvoor ze bedoeld zijn. Ook meubelen kunnen door de houtworm of boktor vergaan. Zelf aan de slag gaan raden we altijd af aangezien de bestrijdingsmiddelen bedoeld zijn voor deskundigen. Ook wanneer u onbedoeld onvolledig handelt kan dit op een later moment voor meer overlast zorgen en hogere kosten!

Houtworm herkennen

Weet u niet of u last heeft van houtworm? Bekijk dan de onderstaande video:


Ongediertebestrijding in Bilthoven

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. bedwantsen bestrijden Bilthoven

BEL DIRECT: 06 24 836 837